BDO


location_cityIndustries

Audit and Advisory, Consulting

local_offerPositions offered

Internship, Part time, Full time, Trainee

schoolRelevant students

Bachelor year 2, Bachelor year 3, Master year 1, Master year 2


BDO er en revisjons- og rådgivningsvirksomhet med over 1 350 medarbeidere ved kontorer over hele landet. Internasjonalt er BDO til stede i 154 land og teller i overkant av 64 000 ansatte. Vi samarbeider tett med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder med spesielle rådgivningsbehov.

Vi tilbyr tjenester innen:
- Revisjon
- Skatt og avgift
- Rådgivning
- Regnskap

Våre kunder spenner fra store børsnoterte konsern til mindre familieeide bedrifter, og våre medarbeidere er blant annet økonomer, revisorer og advokater med sterk faglig tyngde og stor breddekunnskap.

Vi har et sterkt fokus på kunden og å gi den beste kundeopplevelsen. Intet mindre. Vi ønsker videre å oppnå dette gjennom våre verdier som er Åpne, Nær og Modig.

Tør du å ta utfordringen sammen med oss?
Vi ønsker medarbeidere som tør å utfordre, by på seg selv og oppnå gode resultater i samarbeid med oss i tillegg til å få en solid karriereutvikling.

Vi tør derfor å påstå at vi har noe til felles:
Vi vil begge at du skal utvikle deg og din faglige kompetanse i et inspirerende miljø. Vi søker deg som ønsker å utfordre markedet sammen med oss og levere den beste kundeopplevelsen!


linkLinks

link bdo.no

placeLocation

Munkedamsveien 45, 0250 Oslo