Deloitte


location_cityIndustries

Audit and Advisory, Consulting

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre ansatte.
Globalt har Deloitte utgjort en forskjell i over 150 år. Organisasjonen har vokst i omfang og diversitet, til å utgjøre over 225.000 ansatte i 150 land. Vi skal til enhver tid strekke vårt ansvar utover det som forventes av oss etisk, juridisk og økonomisk.
Vårt formål og våre verdier er retningsgivende for alt vi gjør i Deloitte. Formålet vårt er: To make an impact that matters. For å kunne fylle formålet, må vi gjøre oss fortjent til, og oppnå, respekt blant alle interessegrupper i samfunnet. Vi skal utfordre oss selv til å gjøre en forskjell for klienter, medarbeidere, profesjonen vår og for samfunnet.

Hvem ser vi etter?
Som person er du en dyktig relasjonsbygger, samarbeider godt med andre, og møter alltid medstudenter og kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Vi forventer at du er motivert for å lære, viser integritet og tar ansvar for at det du leverer har høy kvalitet. God forretningsforståelse og evne til å anvende dine analytiske ferdigheter i praksis er en viktig forutsetning for å lykkes.


placeLocation

Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo